Drukarnia Wielkoformatowa MULTI-DRUK została założona w 2010 roku i od samego początku stawia na jakość oraz zadowolenie klientów. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, w tym druk solwentowy, druk cyfrowy, introligatorstwo, projektowanie
graficzne oraz grawerowanie. Dzięki nowoczesnym maszynom i ploterom drukarskim jesteśmy w stanie skrócić czas realizacji zleceń, jednocześnie zapewniając najwyższą jakość wykonania. Naszym celem jest dostarczenie usług, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne produkty reklamowe, takie jak banery, szyldy, fototapety, naklejki oraz wizytówki. Banery reklamowe są idealnym nośnikiem informacji, zarówno do zastosowań wewnętrznych, jak i zewnętrznych. Oferujemy również szyldy i tablice informacyjne, które mogą być wykonane z różnych materiałów, w tym z folii kolorowych. Fototapety, które drukujemy na różnych podłożach, mogą być dodatkowo laminowane, co zwiększa ich trwałość.
Dodatkowo, zajmujemy się reklamą na pojazdach, co pozwala na efektywne dotarcie do potencjalnych klientów. Nasze wizytówki są drukowane na wysokiej jakości papierze, co sprawia, że są eleganckie i profesjonalne. Oferujemy także usługi grawerowania, które pozwalają na stworzenie unikalnych pamiątek na różne okazje. Zapraszamy do współpracy i zapoznania się z naszą ofertą.