X12 Art to agencja reklamowa, która specjalizuje się w kompleksowych usługach poligraficznych i reklamowych. Nasza oferta obejmuje druk i projektowanie banerów, roll-upów, plakatów, billboardów oraz materiałów reklamowych, takich jak ulotki,
wizytówki, broszury i katalogi. Dzięki nowoczesnemu parkowi maszynowemu oraz doświadczonym grafikom, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej wymagające projekty. Nasze produkty cieszą się dużą popularnością wśród klientów, a szybki czas realizacji sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom rynku.
W X12 Art stawiamy na jakość i innowacyjność. Oferujemy szeroki wybór materiałów, w tym banery PCV, folie samoprzylepne oraz tkaniny, które są idealne do zastosowań zarówno wewnętrznych, jak i zewnętrznych. Nasze usługi obejmują również oklejanie samochodów, co pozwala na efektywne wykorzystanie przestrzeni reklamowej. Dzięki naszym projektom, klienci mogą stworzyć spójną identyfikację wizualną swojej marki, co jest kluczowe w dzisiejszym konkurencyjnym środowisku.
Nasza agencja znajduje się w Warszawie, co umożliwia nam szybki kontakt z klientami z całej Polski. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie podejmujemy się nowych wyzwań. Zaufaj nam i przekonaj się, jak możemy pomóc w promocji Twojej firmy.