Pomoc drogowa Dziad Trans to profesjonalna usługa dostępna 24 godziny na dobę w Starogardzie Gdańskim oraz okolicach. Nasza firma oferuje kompleksową pomoc w sytuacjach awaryjnych na drodze, takich jak wypadki, kolizje czy awarie pojazdów. Dzięki... wykwalifikowanemu zespołowi oraz nowoczesnemu sprzętowi, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zareagować na każde zgłoszenie. Oferujemy holowanie pojazdów osobowych i dostawczych, a także transport maszyn rolniczych i budowlanych. Nasze usługi obejmują również dowóz paliwa, wymianę kół oraz awaryjne uruchamianie pojazdów.
Nasza pomoc drogowa działa na terenie Starogardu Gdańskiego, Pelplina, Tczewa, Skórcza i Skarszew. Jesteśmy dostępni przez 7 dni w tygodniu, w tym w niedziele i święta. Dzięki trzem autolawetom, które posiadamy, możemy holować jednocześnie dwa pojazdy, co znacznie przyspiesza czas reakcji. Nasze lawety są regularnie sprawdzane pod kątem technicznym, co zapewnia bezpieczeństwo transportowanego mienia.
Dziad Trans to nie tylko pomoc drogowa, ale także usługi transportowe. Oferujemy transport pojazdów, maszyn oraz ładunków na terenie Pomorza. Nasze konkurencyjne ceny oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów sprawiają, że jesteśmy wyborem numer jeden w regionie. Zaufaj naszemu doświadczeniu i skorzystaj z naszych usług, aby dotrzeć do celu bezpiecznie i sprawnie.