DZP Invest Kiereccy to rodzinna firma deweloperska, która działa na rynku słupskim od 2013 roku. Naszą misją jest tworzenie architektury o ponadprzeciętnej jakości, która harmonijnie wpisuje się w otoczenie. Zajmujemy się nie tylko budową... mieszkań, ale także dbamy o estetykę i funkcjonalność przestrzeni, w której żyją nasi klienci. Nasze inwestycje to miejsca, które sprzyjają budowaniu relacji i wspólnego życia, z zielonymi przestrzeniami, placami zabaw oraz strefami relaksu.
W ofercie posiadamy różnorodne projekty, takie jak City Line, Nice Home, Diuna oraz Lotha Point. Każde z tych osiedli zostało zaprojektowane z myślą o komforcie mieszkańców, oferując nowoczesne rozwiązania oraz unikalne udogodnienia. Nasze inwestycje charakteryzują się wysoką jakością użytych materiałów oraz dbałością o detale, co sprawia, że są one nie tylko funkcjonalne, ale także estetyczne.
W DZP Invest Kiereccy rozumiemy, że zakup nowego mieszkania to ważny krok w życiu, dlatego oferujemy kompleksową pomoc na każdym etapie – od wyboru lokalu, przez projekt, aż po wykończenie pod klucz. Naszym celem jest, aby każdy klient mógł cieszyć się swoim nowym domem, który będzie odzwierciedleniem jego stylu życia i wartości.