Jako Eco-Doradztwo - doradztwo środowiskowe dla firm, z pasją i zaangażowaniem tworzymy harmonię tam, gdzie inni dostrzegają wyłącznie prawny chaos. Naszą misją jest kompleksowe wsparcie przedsiębiorstw w obszarze szeroko pojętej ochrony... środowiska. Jeśli przepisy ekologiczne wydają Ci się niejasne, nasz zespół ekspertów przejmie na siebie ciężar urzędowych formalności, zapewniając Twojej organizacji pełne bezpieczeństwo prawne oraz upragniony spokój.
Specjalizujemy się w profesjonalnym outsourcingu środowiskowym. Oferujemy bogaty wachlarz usług: od pozyskiwania kluczowych dokumentów, takich jak decyzje środowiskowe, pozwolenia zintegrowane, emisyjne czy wodnoprawne, po obsługę procesów związanych z zezwoleniami na zbieranie i przetwarzanie odpadów. Prowadzimy bezbłędną sprawozdawczość, bieżącą ewidencję w rejestrze BDO, a także rzetelnie opracowujemy karty informacyjne przedsięwzięć (KIP) oraz zaawansowane raporty o oddziaływaniu na środowisko. Do rozpoczęcia prac Twoje dane technologiczne w zupełności wystarczą - całą urzędową resztą zajmiemy się my!
W Eco-Doradztwo realizujemy również wnikliwe audyty środowiskowe dla firm oraz specjalistyczne analizy BAT (Najlepsze Dostępne Techniki). Stale dbamy o zgodność z wymogami normy ISO 14001:2015 i skutecznie przygotowujemy zakłady do ewentualnych kontroli WIOŚ. Naszym głównym celem jest nie tylko ścisła dbałość o literę prawa, ale także realna optymalizacja kosztów odpadowych w Twoim biznesie. Zaufaj sprawdzonym doradcom i zyskaj rzetelnego partnera na lata! Z nami przepisy stają się napędem do rozwoju!