EDC to agencja reklamowa z ponad 30-letnim doświadczeniem w obszarze direct marketingu. Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze korespondencji masowej, oferując skuteczne kampanie direct mailingowe, które przynoszą mierzalne efekty. Nasze... usługi obejmują projektowanie, produkcję oraz dystrybucję materiałów marketingowych, co pozwala naszym klientom na efektywną komunikację z ich odbiorcami.
Wspieramy zarówno organizacje non-profit, jak i firmy z różnych branż, w tym banki, fundacje, towarzystwa ubezpieczeniowe oraz e-commerce. Nasze rozwiązania są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na maksymalne wykorzystanie potencjału każdej kampanii. Dzięki nowoczesnym technologiom i zespołowi ekspertów, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane projekty z zachowaniem najwyższej jakości.
Nasza oferta obejmuje również personalizację dokumentów, co zwiększa skuteczność kampanii. Dzięki zaawansowanym technologiom, jesteśmy w stanie personalizować miliony dokumentów dziennie, co czyni nas liderem w branży. EDC to Twój partner w skutecznej komunikacji masowej, który pomoże Ci osiągnąć zamierzone cele.