Edu-Dango to innowacyjna szkoła języka angielskiego, która łączy naukę z aktywnością fizyczną. Nasz program "Angielski na sportowo" został stworzony z myślą o najmłodszych, aby nauka języka stała się przyjemnością. Dzieci uczą się poprzez zabawę,... co pozwala im na lepsze przyswajanie wiedzy. W trakcie zajęć dzieci rozwijają swoje umiejętności motoryczne, uczą się zdrowej rywalizacji oraz pracy w grupie. Dzięki temu, że zajęcia są dostosowane do ich wieku, dzieci mogą w naturalny sposób osłuchiwać się z językiem angielskim.
Nasze zajęcia są prowadzone przez wykwalifikowanych lektorów, którzy dbają o poprawną wymowę i dykcję. Wykorzystujemy różnorodne metody aktywizujące, które angażują wszystkie zmysły, co sprzyja lepszemu zapamiętywaniu. Badania pokazują, że większa liczba zmysłów użyta przy nauce powoduje trwalsze zapamiętywanie danych fraz i słów. Nasz program jest zgodny z podstawą programową, co zapewnia jego wysoką jakość.
Dzięki mobilności naszej szkoły, dojeżdżamy do placówek na terenie Białegostoku, co daje rodzicom wygodę i oszczędność czasu. Nasze motto brzmi: "Nauczymy Twoją pociechę angielskiego poprzez ruch!". Zajęcia są nie tylko edukacyjne, ale również pełne radości i zabawy, co sprawia, że dzieci chętnie uczestniczą w lekcjach.