Edukacja Wczesnoszkolna i Angielski dla Dzieci w eduPOINT to miejsce, gdzie nauka staje się fascynującą przygodą. Nasza szkoła językowa, stworzona przez duet matki i córki, łączy doświadczenie z nowoczesnymi metodami nauczania. Oferujemy kursy... języka angielskiego dla dzieci w różnym wieku, od 3 do 19 lat, dostosowane do ich potrzeb i umiejętności. Nasze autorskie metody, opracowane przez mgr Marię Nieć i mgr Karolinę Kwiatkowską, skupiają się na naturalnej komunikacji oraz budowaniu pewności siebie uczniów.
W eduPOINT wierzymy, że każde dziecko ma w sobie potencjał, który można rozwijać w odpowiednich warunkach. Uczymy z uśmiechem, cierpliwością i pełnym zaangażowaniem, tworząc atmosferę zaufania, w której uczniowie nie boją się popełniać błędów. Nasze zajęcia są prowadzone w sposób, który łączy tradycyjne wartości z nowoczesnymi metodami, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Nasza oferta obejmuje również naukę matematyki oraz warsztaty, które wspierają rozwój logicznego myślenia. EduPOINT to nie tylko szkoła, to przestrzeń, w której dzieci i młodzież mogą odkrywać swoje talenty i pasje. Jesteśmy dumni z tytułu Najlepszej Szkoły Językowej na Śląsku, co potwierdza nasze zaangażowanie w edukację i indywidualne podejście do każdego ucznia.