Cześć, jestem Edyta, trenerem personalnym, instruktorem fitness oraz nauczycielem pilates. Specjalizuję się w treningach prozdrowotnych, terapeutycznych oraz pilates, które mają na celu poprawę jakości życia moich klientów. Moje podejście opiera
się na leczeniu ruchem, co pozwala mi skutecznie pomagać w pozbywaniu się bólu kręgosłupa oraz poprawie wad postawy. Dzięki moim treningom klienci mogą budować zdrowe, piękne i sprawne ciała, co przekłada się na ich lepsze samopoczucie i jakość życia.
W mojej pracy stawiam na indywidualne podejście do każdego klienta. Wierzę, że kluczem do sukcesu jest zrozumienie potrzeb i możliwości każdej osoby. Dlatego podczas treningów skupiam się na motywacji oraz dostosowywaniu ćwiczeń do indywidualnych wymagań. Klienci często podkreślają, że dzięki moim wskazówkom i zaangażowaniu, udaje im się osiągnąć zamierzone cele, a ich ciała stają się bardziej sprawne i elastyczne.
Oferuję różnorodne formy treningów, w tym pilates, rehabilitację oraz zajęcia online, co pozwala na elastyczne dopasowanie do harmonogramu moich klientów. Moje doświadczenie oraz pasja do zdrowego stylu życia sprawiają, że każdy trening jest nie tylko efektywny, ale także przyjemny. Zapraszam do wspólnej pracy nad poprawą jakości życia i zdrowia.