EENGINE to doświadczony producent oprogramowania, który od 2008 roku dostarcza innowacyjne rozwiązania w obszarze transformacji cyfrowej oraz aplikacji internetowych. Nasza misja koncentruje się na tworzeniu produktów, które nie tylko spełniają... oczekiwania użytkowników, ale także angażują ich w sposób, który przynosi satysfakcję. Współpracujemy z klientami z różnych branż, w tym e-commerce, dostarczając im narzędzia, które są łatwe w utrzymaniu i nie tracą na aktualności.
Nasza firma stawia na ludzi, dlatego zatrudniamy tylko tych, z którymi chcielibyśmy sami pracować. Dzięki temu tworzymy zgrany zespół, który z pasją podchodzi do realizacji projektów. W EENGINE wierzymy, że kluczem do sukcesu jest elastyczność i efektywna komunikacja z klientami. Oferujemy dedykowanych menedżerów projektów, którzy dostosowują się do preferencji komunikacyjnych naszych partnerów, co pozwala na sprawną współpracę.
W ciągu ponad 11 lat działalności zrealizowaliśmy wiele projektów, które pozwoliły nam zdobyć cenne doświadczenie i umocnić naszą pozycję na rynku. Nasze podejście do pracy opiera się na zasadach Agile, co umożliwia nam szybkie dostosowywanie się do zmieniających się potrzeb klientów oraz skuteczne rozwiązywanie problemów. Jesteśmy przekonani, że nasza pasja i zaangażowanie w każdy projekt przynoszą wymierne korzyści naszym klientom.