Eko Pralnia Świdnica to firma z wieloletnim doświadczeniem, która oferuje profesjonalne usługi pralnicze dla osób prywatnych oraz obiektów noclegowych, gastronomicznych i wellness. Specjalizujemy się w praniu odzieży sportowej, roboczej, sukien
ślubnych, a także w czyszczeniu dywanów i tekstyliów domowych. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb klientów, a każdy element garderoby traktujemy z najwyższą starannością, co pozwala nam zapewnić wysoką jakość i terminowość realizacji. Wykorzystujemy nowoczesne technologie, takie jak SOFT WASH, WET CLEANING oraz AQUA TOUCH, co pozwala na skuteczne i ekologiczne pranie.
Nasza oferta obejmuje również usługę magla, prasowania oraz czyszczenia chemicznego. Dzięki zastosowaniu ekologicznych środków czyszczących, możemy zagwarantować, że Twoje tekstylia będą nie tylko czyste, ale także przyjazne dla środowiska. Regularne czyszczenie dywanów oraz odzieży medycznej jest kluczowe dla utrzymania zdrowego mikroklimatu w Twoim domu. Nasze metody są łagodne dla materiałów, a jednocześnie skuteczne w walce z alergenami i roztoczami, co czyni naszą pralnię idealnym wyborem dla osób dbających o zdrowie i komfort.
Zachęcamy do skorzystania z naszej usługi prania z dowozem, co pozwala na wygodne zamówienie usług bez wychodzenia z domu. Nasze atrakcyjne ceny oraz promocje dla stałych klientów, w tym Karty Seniora i Karty Dużej Rodziny, sprawiają, że korzystanie z naszych usług jest jeszcze bardziej opłacalne. Zaufaj Eko Pralni Świdnica i przekonaj się, jak mądre może być ekologiczne pranie.