Pro Save Energy to firma, która specjalizuje się w testach szczelności powłok budynków oraz badaniach termograficznych. Nasze usługi mają na celu poprawę komfortu termicznego mieszkańców oraz redukcję kosztów związanych z ogrzewaniem. Dzięki... nowoczesnym technologiom, takim jak Blower Door Test oraz kamera termograficzna, jesteśmy w stanie skutecznie zidentyfikować nieszczelności w budynkach, które mogą prowadzić do znacznych strat energii. Wykonujemy kompleksowe analizy, które pozwalają na wczesne wykrycie problemów i ich eliminację, co przekłada się na oszczędności w przyszłości.
Nasza oferta obejmuje również audyty energetyczne oraz obliczenia inżynierskie, które są niezbędne do określenia efektywności energetycznej budynków. Dzięki tym usługom inwestorzy mogą uzyskać nie tylko dokumentację niezbędną do termomodernizacji, ale także wskazówki dotyczące optymalnych rozwiązań grzewczych i chłodniczych. Pracujemy z klientami indywidualnymi oraz instytucjami, oferując elastyczne podejście do każdego zlecenia. Nasze usługi są dostępne przez cały rok, co pozwala na przeprowadzanie testów niezależnie od pory roku.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby poprawić efektywność energetyczną swojego budynku oraz zredukować koszty eksploatacyjne. Dzięki naszym badaniom można uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek związanych z wysokimi rachunkami za energię. Jesteśmy do dyspozycji w wielu miastach Dolnego Śląska, co ułatwia kontakt i realizację usług.