Jesteśmy firmą, która od lat zajmuje się opracowywaniem dokumentacji projektowych oraz realizacją robót budowlanych branży elektroenergetycznej. Naszymi zleceniodawcami są koncerny energetyczne, jednostki samorządu terytorialnego, deweloperzy,
spółdzielnie i wspólnoty mieszkaniowe, a także osoby prywatne. Z wszystkimi klientami budujemy trwałe relacje handlowe, a swoją pracę wykonujemy uczciwie i z najwyższą starannością.
W naszych biurach pracują zespoły wykwalifikowanych projektantów, posiadających uprawnienia zawodowe oraz znajomość niezbędnych przepisów prawa. Wykonują oni swoje zadania z pasją, należytą starannością i zaangażowaniem, a dzięki specjalistycznym oprogramowaniom komputerowym CAD oraz dostępowi do profesjonalnego sprzętu są w stanie tworzyć dokumentacje w najwyższej jakości i z pełnym profesjonalizmem. Oferujemy kompleksowe wykonywanie zleceń w branży elektrycznej oraz fotowoltaicznej, w zakresie projektów koncepcyjnych, budowlanych oraz wykonawczych.
Nasz oddział w Gliwicach zajmuje się przede wszystkim wykonawstwem. Zatrudniamy tam osoby będące specjalistami w swoim fachu, posiadającymi wszelkie niezbędne uprawnienia i kwalifikacje. Nasi pracownicy mają aktualne uprawnienia SEP do zajmowania się eksploatacją urządzeń i sieci, a nad wszystkimi pracami czuwają kierownicy budowy. Dzięki tym wszystkim czynnikom, świadczymy kompleksowe usługi na terenie województwa śląskiego oraz województw ościennych.