EL - SZLIF Mechanika Pojazdowa s.c. to firma, która oferuje szeroki zakres usług związanych z mechaniką pojazdową. Dzięki naszemu doświadczeniu, produkty oddane do naprawy lub regeneracji odzyskują swój dawny blask i funkcjonalność. Nasza oferta... obejmuje obróbkę mechaniczną, remonty silników oraz kompleksową mechanikę pojazdową. Niezależnie od kategorii, każde powierzone nam zadanie staramy się wykonać szybko i dokładnie, kierując się przede wszystkim zadowoleniem klienta.
Współpracujemy z największymi hurtowniami motoryzacyjnymi w Polsce, co pozwala nam oferować wysokiej jakości części w atrakcyjnych cenach. Dla stałych klientów oraz warsztatów samochodowych przewidujemy dodatkowe rabaty, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej konkurencyjną. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi realizacjami, które są dowodem na naszą rzetelność i profesjonalizm.
Nasza siedziba znajduje się w Elblągu, a godziny otwarcia to poniedziałek - piątek od 8:00 do 18:00 oraz sobota od 8:00 do 14:00. Jesteśmy otwarci na wszelkie pytania i spostrzeżenia, które można kierować na nasz adres e-mail. Zapraszamy do kontaktu oraz odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie znajdą Państwo więcej informacji o naszych usługach.