Hurtownia elektryczna El-Żak, założona w 1997 roku, oferuje szeroki asortyment artykułów elektrycznych i elektroinstalacyjnych. W naszej ofercie znajdą Państwo zarówno produkty do użytku domowego, jak i profesjonalne rozwiązania dla przemysłu.... Specjalizujemy się w sprzedaży źródeł światła, osprzętu elektrycznego oraz systemów prowadzenia przewodów. Nasze produkty pochodzą od renomowanych producentów, co gwarantuje ich wysoką jakość i niezawodność.
W El-Żak stawiamy na innowacyjność i energooszczędność. Oferujemy bogaty wybór żarówek LED, świetlówek oraz innych źródeł światła, które pozwolą na oszczędność energii i zmniejszenie kosztów eksploatacji. Nasza hurtownia dysponuje również szeroką gamą osprzętu elektroinstalacyjnego, w tym gniazd, łączników oraz rozdzielni elektrycznych, które są niezbędne w każdej instalacji elektrycznej.
Zachęcamy do odwiedzenia naszej hurtowni w Warszawie, gdzie nasi doświadczeni sprzedawcy chętnie pomogą w doborze odpowiednich produktów dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów. Jesteśmy przekonani, że nasza oferta spełni oczekiwania zarówno klientów indywidualnych, jak i firm budowlanych oraz instalacyjnych.