ELCAR PARTS to firma specjalizująca się w sprzedaży części samochodowych do aut amerykańskich. Oferujemy bogaty asortyment części zamiennych, zarówno oryginalnych, jak i zamienników od sprawdzonych producentów. Nasza oferta obejmuje takie marki... jak Chrysler, Jeep, Dodge, Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac, Ford, Mercury, Lincoln, Nissan, Infiniti, Toyota, Lexus, Honda oraz Acura. Dzięki znajomości rynku samochodów amerykańskich, jesteśmy w stanie dostarczyć części do większości modeli, co czyni naszą ofertę wyjątkową i kompleksową.
Nasza sprzedaż odbywa się głównie w formie wysyłkowej, co pozwala nam obsługiwać klientów na terenie całej Polski. Zamówione części dostarczamy pod wskazany adres, co zapewnia wygodę i oszczędność czasu. Nasi doświadczeni handlowcy są zawsze gotowi do pomocy w doborze odpowiednich części, a także udzielają informacji na temat producentów. Dzięki temu klienci mogą mieć pewność, że wybierają najlepsze rozwiązania dla swoich pojazdów.
Dodatkowo, zajmujemy się importem części nietypowych na zamówienie, co pozwala nam sprostać nawet najbardziej wymagającym potrzebom naszych klientów. ELCAR PARTS to nie tylko sklep, ale także partner w dbaniu o Twoje auto, oferujący fachowe doradztwo i wsparcie na każdym etapie zakupu.