ElectroGM to specjalistyczny serwis zajmujący się naprawą elektroniki samochodowej, szczególnie w pojazdach marki Opel, Vauxhall i Chevrolet. Oferujemy kompleksową diagnostykę komputerową, która obejmuje odczyt i analizę kodów usterek oraz... kasowanie błędów. Nasze usługi obejmują również podgląd parametrów w czasie rzeczywistym oraz testy elementów wykonawczych, co pozwala na dokładne zdiagnozowanie problemów z elektroniką w Twoim samochodzie.
W zakresie programowania zajmujemy się programowaniem modułów, w tym sterowników silnika oraz modułów BCM i CIM. Oferujemy także programowanie kluczy oraz adaptację podzespołów silnika po ich wymianie. Nasza oferta obejmuje również kasowanie danych CRASH, co jest istotne w przypadku napraw powypadkowych.
Wymiana modułów i podzespołów elektronicznych to kolejna z naszych specjalności. Wymieniamy i programujemy moduły CIM, BCM oraz sterowniki silnika. Dodatkowo, kalibrujemy czujniki kąta skrętu oraz montujemy tempomaty. Nasze usługi naprawcze obejmują również naprawę paneli nawiewów, kluczyków, liczników oraz wyświetlaczy, co czyni nas kompleksowym serwisem dla Twojego pojazdu.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, możemy również pomóc w zakupie samochodu, oferując fachowe doradztwo oraz wsparcie w zakresie elektroniki. Nasza oferta obejmuje również sprzedaż sprawdzonych elektronicznych części samochodowych, co pozwala na szybką i efektywną naprawę w większości przypadków.