Firma Electrojac, działająca na rynku od 2008 roku, specjalizuje się w kompleksowych usługach elektrycznych i energetycznych. Dzięki ponad dwudziestoletniemu doświadczeniu zespołu, firma zyskała uznanie wśród lokalnych klientów oraz instytucji.... Nasze usługi obejmują montaż instalacji elektrycznych, oświetleniowych oraz elektroenergetycznych, a także przyłącza energetyczne i teletechniczne. Pracujemy z pasją, dbając o solidność i bezpieczeństwo realizowanych projektów.
W ofercie Electrojac znajdują się również pomiary elektryczne, analiza sieci oraz kompensacja mocy biernej. Nasze doświadczenie pozwala nam na realizację złożonych projektów, w tym budowę oświetlenia ulicznego, parkowego oraz instalacji w obiektach wielkopowierzchniowych. Jesteśmy w stanie dostarczyć pełną dokumentację projektową oraz wykonać prace od etapu projektowania po odbiór końcowy.
Dzięki współpracy z doświadczonymi specjalistami oraz nowoczesnemu podejściu do technologii, Electrojac dąży do osiągnięcia pozycji lidera w branży elektroenergetycznej. Nasza misja to oferowanie usług na najwyższym poziomie, co potwierdzają zadowoleni klienci oraz zrealizowane projekty.