Firma Electr-ON specjalizuje się w instalacjach teletechnicznych, oferując szeroki wachlarz usług, w tym systemy alarmowe, telewizję przemysłową, instalacje RTV/SAT oraz sieci komputerowe. Dzięki doświadczeniu i elastyczności, jesteśmy w stanie
zaprojektować, dostarczyć sprzęt oraz wykonać serwis nawet najbardziej skomplikowanych instalacji. Nasze usługi skierowane są zarówno do instytucji, firm, jak i osób prywatnych, co pozwala nam na dostosowanie oferty do różnych potrzeb klientów.
Posiadamy licencję II stopnia oraz koncesję MSWiA w zakresie zabezpieczeń technicznych, co umożliwia nam realizację instalacji w obiektach wymagających szczególnej ochrony. Nasi pracownicy regularnie uczestniczą w szkoleniach, co pozwala im na bieżąco śledzić nowinki techniczne i wdrażać je w naszych projektach. Wykorzystujemy sprzęt renomowanych firm, co przekłada się na wysoką jakość i niezawodność naszych usług.
W ofercie znajdują się również nietypowe zlecenia z zakresu elektroniki, obejmujące naprawy, projekty oraz integrację systemów. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom naszych klientów, zapewniając kompleksową obsługę od projektu po realizację.