ELEKTRO-KAM to firma z siedzibą w Koszalinie, która oferuje kompleksową obsługę w zakresie projektowania i wykonywania instalacji elektrycznych, sieci energetycznych oraz stacji transformatorowych. Działamy zarówno dla klientów indywidualnych, jak... i biznesowych, zapewniając pełne wsparcie na każdym etapie realizacji inwestycji. Nasze doświadczenie, które zdobywamy od 18 lat, pozwala nam na dostosowanie usług do specyficznych potrzeb każdego klienta.
W ramach naszej oferty zajmujemy się nie tylko projektowaniem i wykonawstwem instalacji, ale także doradztwem oraz nadzorem nad pracami elektrycznymi. Wystawiamy certyfikaty elektro-energetyczne oraz wykonujemy pomiary rezystancji izolacji, pomiary natężenia oświetlenia i inne ekspertyzy. Nasze usługi zwiększają bezpieczeństwo instalacji elektrycznych, co jest dla nas priorytetem.
Dzięki indywidualnemu podejściu do klienta oraz dbałości o szczegóły, ELEKTRO-KAM zyskał zaufanie wielu zadowolonych klientów. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych inżynierów, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby sprostać rosnącym wymaganiom rynku. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się realizacji różnorodnych projektów elektrycznych.