Usługi klimatyzacji samochodowej oferowane przez naszą firmę obejmują napełnianie klimatyzacji oraz odgrzybianie układów klimatyzacyjnych. Działamy na rynku od 1987 roku, zdobywając doświadczenie w naprawach urządzeń chłodniczych. W 2000 roku... wprowadziliśmy usługę napełniania klimatyzacji samochodowych, co pozwala nam na świadczenie usług bezpośrednio u klienta. Nasze usługi są wykonywane profesjonalnie, z użyciem sprzętu renomowanej firmy CPS-USA, co zapewnia wysoką jakość i skuteczność działań.
Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują opróżnienie układu z czynnika, próbę szczelności oraz napełnienie układu odpowiednią ilością czynnika i oleju. Dodatkowo, wykonujemy dezynfekcję układu wentylacyjnego ozonem, co pozwala na eliminację bakterii, wirusów oraz nieprzyjemnych zapachów. Ozonowanie jest zalecane przy corocznym serwisowaniu klimatyzacji, aby zapewnić czystość i higienę w kabinie pojazdu.
Nasza oferta obejmuje również naprawę lodówek i zamrażarek, co czyni nas kompleksowym dostawcą usług chłodniczych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz dbałości o jakość usług, zdobyliśmy zaufanie wielu klientów, którzy regularnie korzystają z naszych usług. Jesteśmy dostępni dla klientów indywidualnych oraz firm, oferując również praktyczne porady dotyczące użytkowania urządzeń chłodniczych.