Elektronapędy to firma specjalizująca się w sprzedaży, serwisie oraz produkcji silników elektrycznych, zarówno prądu stałego, jak i przemysłowych silników AC. Nasza oferta obejmuje nowoczesne rozwiązania, które zwiększają efektywność napędów, w
tym energooszczędne silniki IE4 i IE5. Współpracujemy z renomowanymi producentami, co pozwala nam dostarczać silniki dostosowane do różnych zastosowań, takich jak obróbka metali, drewna czy przemysł spożywczy.
Oferujemy również kompleksowe usługi serwisowe, w tym modernizację i wymianę starych silników na nowoczesne, wysokosprawne modele. Nasz zespół ekspertów przeprowadza audyty energetyczne oraz doradza w zakresie optymalizacji napędów. Dzięki mobilnemu serwisowi jesteśmy w stanie szybko reagować na potrzeby klientów, oferując naprawy silników i urządzeń na miejscu.
Dodatkowo, zajmujemy się produkcją silników specjalnych oraz remontami silników i elektrowrzecion. Nasze usługi obejmują również wyważanie, diagnostykę oraz przezwajanie silników średniego napięcia. Wspieramy producentów silników, realizując projekty dostosowane do indywidualnych potrzeb odbiorców końcowych. Dzięki szerokiemu asortymentowi i doświadczeniu, Elektronapędy jest w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów.