Hurtownia elektroinstalacyjna Elektrotek, z siedzibą w Opolu, Wrocławiu i Kluczborku, działa na rynku od ponad 30 lat, oferując szeroki asortyment produktów elektrotechnicznych. Nasza oferta obejmuje kable i przewody, osprzęt elektrotechniczny,
wyłączniki, zasilacze, gniazdka, mierniki oraz oprawy oświetleniowe LED. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, zapewniamy wysoką jakość i trwałość naszych produktów, co czyni nas atrakcyjnym partnerem zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych.
W Elektrotek stawiamy na fachowe doradztwo oraz konkurencyjne ceny. Nasi eksperci są gotowi pomóc w doborze odpowiednich produktów, dostosowanych do potrzeb klientów. Oferujemy kompleksowe rozwiązania dla instalacji elektrycznych i oświetleniowych, co pozwala naszym klientom cieszyć się bezpiecznym i funkcjonalnym domem. Nasze hurtownie są miejscem, gdzie zarówno profesjonaliści, jak i amatorzy znajdą wszystko, czego potrzebują do swoich projektów.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz starannie wyselekcjonowanym dostawcom, Elektrotek zdobył uznanie na rynku, otrzymując tytuł „Gazeli Biznesu” oraz „Diamentów Forbesa”. Nasza oferta jest dostosowana do różnych typów inwestycji, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby zarówno małych ekip montażowych, jak i dużych przedsiębiorstw. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z naszymi specjalistami.