Firma elektroenergetyczna ELEKTROTIM to doświadczony dostawca kompleksowych rozwiązań w zakresie inżynierii elektroenergetycznej. Od ponad 25 lat aktywnie uczestniczymy w transformacji energetycznej, oferując innowacyjne technologie oraz... profesjonalne wsparcie w realizacji projektów. Nasze doświadczenie obejmuje ponad 5 tysięcy zrealizowanych projektów dla różnych sektorów, w tym przemysłu, energetyki, wojska i lotnictwa. Klienci cenią nas za terminowość, bezpieczeństwo oraz wysokie standardy jakości, które są fundamentem naszej działalności.
W obszarze elektroenergetyki jesteśmy liderem w budowie i modernizacji stacji oraz linii elektroenergetycznych. Oferujemy kompleksowe usługi w zakresie instalacji elektroenergetycznych, teletechnicznych oraz integracji systemów bezpieczeństwa. Nasza oferta obejmuje również projektowanie i budowę sygnalizacji drogowej oraz modernizację sieci sanitarnych, co czyni nas wszechstronnym partnerem w branży.
Dzięki autorskim rozwiązaniom, takim jak Platforma Zarządzania Bezpieczeństwem Aquila, zapewniamy ciągłość pracy obiektów budowlanych i infrastruktury krytycznej. Nasze działania są ukierunkowane na zrównoważony rozwój oraz efektywność energetyczną, co przyczynia się do optymalizacji kosztów i energooszczędności w różnych obszarach rynku.