Oferujemy kompleksowe usługi w zakresie instalacji elektrycznych oraz fotowoltaicznych w Katowicach i okolicach. Nasza firma z ponad 14-letnim doświadczeniem w branży elektrycznej zapewnia profesjonalny montaż, modernizację oraz naprawę instalacji... elektrycznych. Zajmujemy się również projektowaniem i instalacją systemów fotowoltaicznych, które pozwalają na oszczędności związane z produkcją własnej energii. Posiadamy certyfikaty oraz uprawnienia, które gwarantują wysoką jakość świadczonych usług.
W ramach naszych usług wykonujemy pomiary elektryczne, które są niezbędne do oceny stanu instalacji oraz zapewnienia bezpieczeństwa użytkowników. Oferujemy pomiary okresowe oraz odbiorcze, a także pomiary natężenia oświetlenia, które są wymagane w kontekście systemów PPOŻ. Nasi wykwalifikowani pracownicy są dostępni przez całą dobę, co pozwala na szybkie usuwanie awarii oraz reagowanie na nagłe sytuacje związane z instalacjami elektrycznymi.
Dzięki współpracy z renomowanymi producentami sprzętu elektrycznego, zapewniamy naszym klientom dostęp do nowoczesnych rozwiązań oraz technologii. Pomagamy również w załatwieniu formalności związanych z przyłączeniem instalacji do sieci energetycznej. Nasze usługi są skierowane do klientów indywidualnych oraz biznesowych na terenie całego Śląska i Zagłębia.