Fazele to firma oferująca kompleksowe usługi elektryczne w regionie Koszalina. Specjalizujemy się w projektowaniu i wykonawstwie instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych, przemysłowych oraz obiektach użyteczności publicznej. Nasze... doświadczenie oraz posiadane certyfikaty gwarantują wysoką jakość świadczonych usług. W ramach naszej oferty wykonujemy również modernizacje istniejących instalacji, co pozwala na dostosowanie ich do aktualnych norm i potrzeb klientów.
Oferujemy także profesjonalne pomiary elektryczne, które obejmują m.in. pomiar rezystancji izolacji, impedancji pętli zwarcia oraz skuteczności ochrony przeciwporażeniowej. Nasze pomiary są przeprowadzane zgodnie z obowiązującymi normami, a po ich zakończeniu dostarczamy pełną dokumentację pomiarową. Regularne przeglądy instalacji elektrycznych są kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności systemów elektrycznych.
Dodatkowo, zajmujemy się instalacjami fotowoltaicznymi, co pozwala naszym klientom na korzystanie z odnawialnych źródeł energii. Nasze usługi obejmują dobór, montaż oraz uruchomienie systemów fotowoltaicznych, co przyczynia się do zwiększenia efektywności energetycznej budynków. Współpracujemy z klientami na terenie Koszalina oraz w promieniu 80 km, oferując konkurencyjne ceny i terminowość wykonania.