Firma ELTECHSERWIS, założona w 1990 roku, specjalizuje się w serwisie hydrauliki, kotłów, pomp ciepła oraz automatyce przemysłowej. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnemu wyposażeniu warsztatu, oferujemy kompleksowe usługi w zakresie
budowy, remontów i napraw maszyn oraz urządzeń. Nasza oferta obejmuje również projektowanie nietypowych konstrukcji oraz maszyn, co pozwala nam dostosować się do indywidualnych potrzeb klientów.
W ramach naszych usług zajmujemy się serwisem i montażem instalacji hydraulicznych, a także autoryzowanym serwisem kotłów gazowych, na pellet i węgiel. Nasza firma współpracuje z renomowanymi markami, takimi jak De Dietrich i GALMET, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Dodatkowo, oferujemy profesjonalną diagnostykę oraz konserwację maszyn przemysłowych, co pozwala na ich dłuższą żywotność i efektywność.
ELTECHSERWIS to także ekspert w dziedzinie automatyki przemysłowej. Programujemy sterowniki PLC oraz produkujemy urządzenia do browarów, co czyni nas liderem w tej niszy. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy regularnie uczestniczą w szkoleniach branżowych, co pozwala nam na bieżąco śledzić nowinki technologiczne i wprowadzać je w życie. Zapraszamy do kontaktu z nami w celu uzyskania szczegółowych informacji o naszej ofercie.