ELTRON to sklep internetowy, który specjalizuje się w sprzedaży elektroniki, elektrotechniki oraz automatyki. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym aparaturę kontrolno-pomiarową, czujniki, zasilacze, wentylatory oraz wiele innych
komponentów niezbędnych w przemyśle. Nasza oferta obejmuje produkty renomowanych producentów, takich jak Autonics, Siemens, czy Fluke, co gwarantuje wysoką jakość i niezawodność. Dzięki temu, klienci mogą być pewni, że wybierają sprawdzone rozwiązania, które spełnią ich oczekiwania.
W ELTRON stawiamy na innowacyjność i dostosowanie oferty do potrzeb rynku. Regularnie wprowadzamy nowe produkty, takie jak inteligentne czujniki wizyjne Datalogic czy przekładniki prądowe Carlo Gavazzi, które są idealne do monitorowania obciążeń i zarządzania energią. Nasze komponenty są wykorzystywane w różnych aplikacjach, od automatyki przemysłowej po systemy zarządzania energią, co czyni naszą ofertę wszechstronną i dostosowaną do różnych branż.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i skorzystania z profesjonalnego doradztwa technicznego, które pomoże w doborze odpowiednich produktów do konkretnych zastosowań. ELTRON to nie tylko sklep, ale także partner w realizacji projektów związanych z automatyką i elektrotechniką.