Elza Europe Spółka z o.o. to firma, która od 2002 roku specjalizuje się w produkcji i montażu obwodów drukowanych (PCB). Dzięki dużym inwestycjom oraz innowacyjnym procesom, jesteśmy w stanie dostarczyć kompleksowe usługi, które obejmują montaż,... lutowanie, czyszczenie, testowanie oraz lakierowanie. Nasze produkty znajdują zastosowanie w różnych branżach, takich jak przemysł lotniczy, motoryzacyjny, medyczny oraz wojskowy, co świadczy o ich wysokiej jakości i niezawodności.
Elza Europe wyróżnia się elastycznością w podejściu do realizacji zamówień. Oferujemy zarówno montaż prototypów, jak i produkcję dużych serii, co pozwala nam szybko reagować na potrzeby naszych klientów. Nasz doświadczony zespół dąży do skrócenia czasu oczekiwania na realizację zamówień, co jest kluczowe w dynamicznie zmieniającym się rynku elektronicznym.
Nasza firma dysponuje nowoczesnym parkiem maszynowym oraz przestrzenią produkcyjną o powierzchni 7500 m2, co pozwala na efektywne zarządzanie procesami produkcyjnymi. Posiadamy certyfikat ISO 9001, co potwierdza nasze zaangażowanie w jakość i bezpieczeństwo produkcji. Dodatkowo, Elza Europe angażuje się w działania społeczne, wspierając lokalne inicjatywy oraz organizacje charytatywne.