Empes to firma konsultingowa, która specjalizuje się w przekształcaniu pomysłów w działające systemy. Oferujemy usługi związane z sztuczną inteligencją, automatyzacją oraz budowaniem fundamentów cyfrowych. Nasze podejście opiera się na zrozumieniu... rzeczywistego kontekstu biznesowego, co pozwala nam na projektowanie rozwiązań, które są zarówno praktyczne, jak i efektywne. Wspieramy firmy w tworzeniu cyfrowych asystentów, agentów AI oraz dostosowanych rozwiązań, które odpowiadają na konkretne potrzeby biznesowe.
Nasze usługi obejmują audyty procesów biznesowych oraz projektowanie uproszczonych metod pracy, które wykorzystują odpowiednią kombinację narzędzi no-code i automatyzacji. Dzięki temu pomagamy zidentyfikować obszary, w których czas i energia są marnowane, a następnie proponujemy najprostsze i najbardziej efektywne rozwiązania. Nasza oferta obejmuje również budowę solidnych fundamentów technologicznych, które wspierają działania związane z raportowaniem, automatyzacją oraz transformacją cyfrową.
Empes to partner dla firm, które pragną wprowadzać innowacje w sposób przemyślany i zrównoważony. Naszym celem nie jest dodawanie kolejnych narzędzi, lecz budowanie odpowiednich systemów, które będą działać sprawnie i efektywnie. Od wczesnych koncepcji po gotowe do wdrożenia procesy, łączymy strategiczne myślenie z praktyczną implementacją.