Pomoc Drogowa Woźniki do całodobowej działalności, dostępnej w usługach na terenie Śląska. Firma oferująca holowanie pojazdów osobowych, dostawczych oraz ciężarowych, a także prawo transportowe. Do dodatkowych usług związanych z uruchamianiem... pojazdów z odłączonym akumulatorem, wyciąganiem aut z rowów oraz awaryjnym otwieraniem drzwi. Firma działa 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co zapewnia
Pomoc Drogowa Woźniki oferująca całodobową pomoc na drogachw tym holowanie pojazdów osobowychdostawczych i ciężarowychtransport lawetądrobne naprawyuruchamianie aut oraz wyciąganie z rowów
Po zgłoszeniu telefonicznym szybka reakcja. Jechałem Autostradą A1 i miałem usterkę lawetą zadzwoniłem do tej firmy z prośbą o pomoc Firma EZxpresshol pojawiła sięw 15 minut i usuneła usterkę na miejscu.
Wiadomość do Expresshol Pomoc Drogowa 24h- Laweta Woźniki
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 06.10.2024 | Ostatnia aktualizacja: 07.10.2024