ENE to szkoła językowa, która specjalizuje się w nauczaniu języka hiszpańskiego oraz tłumaczeniach. Nasza oferta skierowana jest do osób, które pragną efektywnie nauczyć się języka i przełamać barierę w mówieniu. Oferujemy zajęcia online, co... pozwala na naukę z dowolnego miejsca w Polsce i na świecie. Nasze lekcje prowadzone są przez doświadczonych filologów, którzy z pasją dzielą się swoją wiedzą. Uczymy nie tylko języka, ale także kultury krajów hiszpańskojęzycznych, co czyni naukę bardziej interesującą i angażującą.
Nasze zajęcia są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczniów. Oferujemy lekcje w małych grupach oraz zajęcia indywidualne, co pozwala na lepsze dopasowanie tempa nauki do umiejętności uczestników. Wykorzystujemy sprawdzone metody nauczania, oparte na konwersacji, co umożliwia szybkie przełamanie barier językowych. Dzięki różnorodnym materiałom, takim jak podręczniki, gry językowe oraz materiały audiowizualne, nauka staje się przyjemnością.
Oprócz nauki języka hiszpańskiego, oferujemy również tłumaczenia pisemne z i na język hiszpański. Specjalizujemy się w tłumaczeniach technicznych, prawniczych oraz medycznych. Nasza wycena jest zawsze bezpłatna i szybka, co sprawia, że jesteśmy elastyczni i gotowi do współpracy z klientami z różnych branż.