ESKA-ART to agencja reklamowa, która działa na rynku od 2010 roku, oferując szeroki wachlarz usług związanych z reklamą wizualną. Specjalizujemy się w MOTO-REKLAMIE, co oznacza, że oklejamy pojazdy każdego typu, wykorzystując najlepsze materiały
dostępne na rynku. Nasza oferta obejmuje również nadruki na ramkach do tablic rejestracyjnych, naklejki 3D oraz fun-szyldy, które można umieścić na czas sprzedaży auta. Dzięki naszym usługom, każdy klient może w prosty sposób wyróżnić swój pojazd na drodze.
W ESKA-ART wykonujemy także bezpośrednie nadruki cyfrowe UV LED na różnych materiałach, takich jak drewno, szkło, plastik czy metal. Oferujemy również usługi związane z drukiem wielkoformatowym, w tym banery, rollupy, wizytówki oraz ulotki. Nasze litery przestrzenne 3D ze styroduru są idealnym rozwiązaniem dla firm, które chcą przyciągnąć uwagę klientów. Dodatkowo, posiadamy studio projektowe, które zajmuje się tworzeniem logo oraz projektów graficznych dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, prowadzimy również sklep internetowy, w którym można zakupić gotowe produkty reklamowe oraz akcesoria motoryzacyjne. Dzięki temu zakupy są szybkie i wygodne, a klienci mogą skorzystać z opcji wysyłki lub odbioru osobistego w naszej siedzibie w Dzierżoniowie. Zapraszamy do współpracy oraz do odwiedzenia nas osobiście, aby omówić szczegóły zamówienia.