Estate Care to firma specjalizująca się w kompleksowej obsłudze nieruchomości, oferująca szeroki zakres usług dla wspólnot mieszkaniowych, obiektów komercyjnych oraz deweloperów. Nasza oferta obejmuje administrowanie obiektami, zarządzanie najmem... oraz pośrednictwo w sprzedaży i wynajmie lokali. Dzięki doświadczeniu w zarządzaniu nowoczesnymi i skomplikowanymi technicznie obiektami, jesteśmy w stanie dostarczyć naszym klientom usługi na najwyższym poziomie.
Zarządzamy ponad 120 nieruchomościami w Gdańsku, Sopocie, Gdyni i Toruniu, co daje nam łączną powierzchnię użytkową wynoszącą 950 442 m2. Nasz zespół składa się z licencjonowanych zarządców nieruchomości, którzy codziennie dbają o potrzeby mieszkańców oraz właścicieli lokali. Oferujemy również internetową obsługę klienta, co ułatwia kontakt i zarządzanie sprawami związanymi z nieruchomościami.
W Estate Care stawiamy na nowoczesne rozwiązania oraz indywidualne podejście do każdego klienta. Nasze usługi są dostosowane do specyfiki i potrzeb danej nieruchomości, co pozwala na efektywne zarządzanie oraz maksymalizację wartości inwestycji. Dzięki nam, klienci mogą cieszyć się spokojem i komfortem, pozostawiając nam wszelkie formalności związane z obsługą ich nieruchomości.