ET-Media to lokalny operator telekomunikacyjny, który oferuje usługi internetowe oraz telewizyjne we Włodawie. Specjalizujemy się w dostarczaniu internetu światłowodowego FTTH i FTTB, co zapewnia naszym klientom szybkie i stabilne połączenie.... Nasza sieć istnieje od 20 lat, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Dzięki dwóm niezależnym połączeniom światłowodowym, nasi klienci mogą cieszyć się nieprzerwanym dostępem do internetu, nawet w sytuacjach awaryjnych.
Oferujemy również cyfrową telewizję kablową IPTV, która zapewnia dostęp do szerokiej gamy kanałów, w tym wielu w jakości HD. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych. W ET-Media stawiamy na przejrzystość i uczciwość, oferując proste umowy bez ukrytych kosztów. Nasz zespół serwisowy z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem jest dostępny niemal od ręki, co gwarantuje szybkie i efektywne rozwiązywanie problemów.
Dodatkowo, wprowadziliśmy usługi z zakresu klimatyzacji oraz monitoringu, co czyni nas kompleksowym dostawcą rozwiązań technologicznych. Nasze podejście do klienta opiera się na partnerskiej współpracy, co sprawia, że jesteśmy nie tylko dostawcą, ale także zaufanym doradcą w zakresie technologii.