Etikon to firma z ponad dziesięcioletnim doświadczeniem w branży odnawialnych źródeł energii, specjalizująca się w montażu instalacji fotowoltaicznych, pomp ciepła, rekuperacji oraz klimatyzacji. Nasza działalność obejmuje województwa... warmińsko-mazurskie, podlaskie i mazowieckie, gdzie zrealizowaliśmy setki udanych projektów. Klienci cenią nas za jakość montażu oraz kompleksową obsługę, co sprawia, że chętnie wracają i polecają nasze usługi innym.
W Etikon stawiamy na profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego klienta. Oferujemy fachowe doradztwo oraz pomoc w doborze odpowiednich rozwiązań, które pozwolą na maksymalne oszczędności. Nasze ekipy montażowe składają się z doświadczonych specjalistów, którzy dbają o każdy detal realizacji. Dzięki temu możemy zapewnić wysoką jakość usług oraz pełną kontrolę nad procesem montażu.
Zajmujemy się również formalnościami związanymi z przyłączeniem instalacji do sieci energetycznej oraz pomocą w uzyskaniu dofinansowania. Naszym celem jest nie tylko dostarczenie nowoczesnych rozwiązań, ale także edukacja klientów w zakresie korzyści płynących z wykorzystania energii odnawialnej. Wierzymy, że nasze działania przyczyniają się do ochrony środowiska i zmiany na lepsze.