Eurobord to agencja marketingowa z siedzibą w Radomiu, która działa na rynku od 2007 roku. Nasza firma powstała z pasji do reklamy i chęci dostarczania klientom najwyższej jakości usług. Posiadamy ponad 25 tablic reklamowych, które są... rozmieszczone w strategicznych lokalizacjach w centrum Radomia, co zapewnia dużą widoczność i efektywność kampanii reklamowych. Dzięki naszemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie zrealizować zarówno duże kampanie, jak i mniejsze projekty, dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne usługi reklamowe, w tym wynajem billboardów, produkcja fototapet oraz oklejanie różnych powierzchni. Specjalizujemy się w druku wielkoformatowym, co pozwala nam na realizację zleceń o różnorodnych formatach i wymaganiach. Nasz zespół składa się z kreatywnych pasjonatów, którzy z zaangażowaniem podchodzą do każdego projektu, co przekłada się na satysfakcję naszych klientów.
Dzięki nowoczesnym maszynom i technologii, jesteśmy w stanie szybko i sprawnie realizować zamówienia, co czyni naszą agencję idealnym partnerem w zakresie reklamy. Nasza oferta jest elastyczna i dostosowana do potrzeb rynku, co pozwala nam na ciągły rozwój i wprowadzanie innowacji w naszych usługach.