Szanowni Państwo, na rynku nieruchomości istniejemy jako pośrednik już od 2008 roku. Zebrane doświadczenie w pośrednictwie obrotu nieruchomościami oraz wiedza pozwoliły nam osiągnąć sukcesy i przede wszystkim zdobyć zaufanie Klientów. Nasza firma... to grupa licencjonowanych pośredników, którzy służąc swym doświadczeniem i wiedzą, pomogą Państwu wybrać najlepsze rozwiązania. Doradzimy, jak sprzedać, wynająć mieszkanie, zakupić nowe lokum na rynku wtórnym lub pierwotnym.
Dla nas owocna współpraca zaczyna się już od pomocy w wyszukaniu najodpowiedniejszej nieruchomości, podpisaniu korzystnych warunków umowy aż do przekazania liczników nowym nabywcom w przypadku nieruchomości lokalowych czy budynków. Powierzając nam załatwienie każdej swojej sprawy, związanej z obrotem nieruchomościami, macie Państwo gwarancję rzetelności, oszczędności czasu i bezpieczeństwa transakcji. Współpracujemy z licencjonowanymi zarządcami nieruchomości oraz rzeczoznawcami majątkowymi.
Zajmujemy się obszarem Śląska a w szczególności takimi miastami jak: Piekary Śląskie, Bytom, Będzin, Bobrowniki, Zabrze, Ruda Śląska, Tarnowskie Góry. Zapraszamy do kontaktu i korzystania z naszych usług, adres biura: Piekary Śląskie ul. Bytomska 80, obok Urzędu Miasta. Z wyrazami szacunku Zespół pracowników biura "EURODOMANNA".