AutoKolor to kompleksowy zakład samochodowy z siedzibą w Radlinie, który oferuje szeroki zakres usług związanych z naprawą i serwisowaniem pojazdów. Nasza firma została założona w 1997 roku i od tego czasu zdobyła zaufanie wielu klientów dzięki... profesjonalizmowi oraz wysokiej jakości świadczonych usług. Specjalizujemy się w powypadkowej naprawie samochodów, oferując rozliczenia bezgotówkowe z firmami ubezpieczeniowymi. Nasi wykwalifikowani pracownicy zajmują się zarówno formalnościami, jak i samymi naprawami, co pozwala naszym klientom zaoszczędzić czas i stres związany z procesem likwidacji szkód.
W AutoKolor dysponujemy nowoczesnym sprzętem oraz technologią, co pozwala nam na precyzyjne wykonanie napraw blacharskich i lakierniczych. Oferujemy blacharstwo z zachowaniem geometrii karoserii oraz lakiernictwo w komorze bezpyłowej, co zapewnia doskonałą jakość wykończenia. Dodatkowo, posiadamy komputerowe mieszanie lakierów, co umożliwia idealne dopasowanie koloru do oryginalnego lakieru pojazdu.
Nasza oferta obejmuje również pomoc drogową dostępną 24 godziny na dobę oraz możliwość wynajmu samochodów zastępczych. Dzięki temu, nawet w trudnych sytuacjach, nasi klienci mogą liczyć na wsparcie i komfort. W naszym sklepie znajdą Państwo pełen asortyment produktów do samodzielnej naprawy lakierniczej oraz pielęgnacji samochodu, co czyni nas kompleksowym partnerem w zakresie usług motoryzacyjnych.