FHU BABIK to firma, która od 2011 roku świadczy kompleksowe usługi informatyczne. Specjalizujemy się w serwisie komputerów oraz urządzeń fiskalnych, oferując naszym klientom wsparcie na najwyższym poziomie. Nasza oferta obejmuje nie tylko naprawę... sprzętu, ale także instalację systemów operacyjnych, konfigurację sieci oraz odzyskiwanie danych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i regularnym szkoleniom, jesteśmy w stanie dostarczać nowoczesne rozwiązania technologiczne, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
W ramach naszych usług zajmujemy się również sprzedażą komputerów, laptopów oraz peryferiów. Oferujemy składanie komputerów dla graczy oraz projektowanie stron internetowych i grafik. Nasz zespół to pasjonaci technologii, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, aby pomóc klientom w doborze odpowiedniego sprzętu i oprogramowania. Dodatkowo, wspieramy firmy w prowadzeniu ich social mediów, co pozwala na efektywne dotarcie do szerszej grupy odbiorców.
Nasza siedziba znajduje się w Rzekuniu, jednak obsługujemy klientów z całego województwa mazowieckiego. Dzięki zdalnej pomocy, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie rozwiązywać problemy techniczne, niezależnie od lokalizacji klienta. FHU BABIK to synonim rzetelności i profesjonalizmu w branży IT.