Domy Bartek to firma z niemal 50-letnim doświadczeniem w branży budowlanej, specjalizująca się w projektowaniu i budowie domów drewnianych. Oferujemy szeroki wybór technologii, w tym domy z bali, domy szkieletowe oraz domy z CLT. Nasze domy... charakteryzują się solidnością, energooszczędnością oraz przyjaznością dla środowiska. Dzięki zastosowaniu wysokiej jakości materiałów, każdy projekt jest dostosowany do indywidualnych potrzeb klienta, co zapewnia komfort i trwałość na lata.
W Domach Bartek stawiamy na nowoczesne technologie, które łączą estetykę z funkcjonalnością. Nasze domy prefabrykowane powstają w kontrolowanych warunkach, co pozwala na szybki czas realizacji. Średni czas budowy wynosi zaledwie 8 tygodni, a 89% inwestycji oddajemy w terminie. Dzięki temu, klienci mogą cieszyć się swoim nowym domem w krótkim czasie, nie rezygnując przy tym z wysokiej jakości wykonania.
Nasza oferta obejmuje również domy modułowe, które są idealnym rozwiązaniem dla osób ceniących sobie elastyczność i szybkość budowy. Każdy projekt jest starannie przemyślany, aby spełniał oczekiwania naszych klientów. W Domach Bartek dbamy o każdy detal, co sprawia, że nasze domy stają się miejscem, w którym można żyć w zgodzie z naturą i nowoczesnością.