EkoArt to firma specjalizująca się w tworzeniu leśnych ścieżek przyrodniczych oraz tablic edukacyjnych o tematyce przyrodniczo-leśnej. Oferujemy kompleksową infrastrukturę, która obejmuje stelaże, ławostoły, ławki, zadaszenia, pomosty oraz kosze
na śmieci. Nasze produkty są zaprojektowane z myślą o harmonijnym wkomponowaniu w otaczającą przyrodę, co pozwala na komfortowy wypoczynek i naukę w plenerze.
W naszej ofercie znajdują się również interaktywne urządzenia oraz gry edukacyjne, które łączą zabawę z nauką o naturze. Dzięki nim, zarówno dzieci, jak i dorośli mogą w ciekawy sposób odkrywać tajemnice świata przyrody. Nasze tablice edukacyjne przekazują istotne informacje w przystępny i estetyczny sposób, co czyni je atrakcyjnymi nie tylko dla najmłodszych.
Zaufanie, jakim obdarzyły nas różne gminy i nadleśnictwa, potwierdza nasze 25-letnie doświadczenie w branży. Gwarantujemy fachowe doradztwo oraz wsparcie na każdym etapie realizacji projektu, co sprawia, że jesteśmy rzetelnym partnerem w zakresie tworzenia infrastruktury edukacyjnej i rekreacyjnej.