Finanse Lublin to zespół doświadczonych ekspertów kredytowo-ubezpieczeniowych, którzy od lat pomagają klientom w zakresie bankowości i ubezpieczeń. Nasza firma, będąca partnerem Grupy ANG S.A., stawia na odpowiedzialną sprzedaż i dbałość o... potrzeby klientów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w bankach i towarzystwach ubezpieczeniowych, jesteśmy w stanie zaproponować najlepsze oferty, które odpowiadają na indywidualne potrzeby każdego klienta.
Nasza ekipa to pasjonaci finansów, którzy nieustannie podnoszą swoje kompetencje. Współpracujemy z renomowanymi instytucjami, takimi jak Alior Bank, mBank czy TU Generali, co pozwala nam na bieżąco śledzić zmiany na rynku i dostosowywać nasze usługi do aktualnych trendów. Zaufanie, które zdobyliśmy w Lublinie i okolicach, jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy.
W Finanse Lublin oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym kredyty hipoteczne, gotówkowe, leasing oraz faktoring. Naszym celem jest nie tylko pomoc w uzyskaniu finansowania, ale także edukacja klientów w zakresie produktów finansowych. Chętnie dzielimy się naszą wiedzą, aby każdy mógł podejmować świadome decyzje finansowe.