Nazywam się Łukasz Matyńka i od 2007 roku pracuję w instytucjach finansowych, zdobywając wiedzę w zakresie finansów, bankowości oraz ubezpieczeń. Moje doświadczenie obejmuje pracę w dużych bankach komercyjnych w Polsce, gdzie miałem okazję... uczestniczyć w tworzeniu rynku hipotecznego oraz regulacji w Alior Bank SA. Dzięki temu mogę dziś oferować klientom najlepsze rozwiązania finansowe, dostosowane do ich indywidualnych potrzeb.
Moje usługi obejmują szeroki zakres produktów finansowych, w tym kredyty hipoteczne, gotówkowe, ubezpieczenia na życie oraz majątkowe. Pomagam klientom w znalezieniu najkorzystniejszych ofert, porównując propozycje różnych instytucji. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz finansowania na zakup nieruchomości, czy chcesz zabezpieczyć swoje życie i zdrowie, jestem tutaj, aby Ci pomóc.
Dodatkowo oferuję audyt umów kredytowych oraz pomoc w zakresie leasingu, co pozwala na elastyczne podejście do finansowania różnych potrzeb. Zajmuję się również przygotowaniem dokumentów do transakcji nieruchomości, co ułatwia klientom proces zakupu lub sprzedaży. Moim celem jest zapewnienie kompleksowej obsługi oraz wsparcia na każdym etapie współpracy.