Firma POWER, założona w 1994 roku, specjalizuje się w wykonawstwie prac elektrycznych w obiektach przemysłowych, produkcyjnych oraz biurowych na terenie całej Polski. Dzięki 25-letniemu doświadczeniu, oferujemy kompleksowe usługi związane z... instalacjami elektrycznymi, które są realizowane przez wykwalifikowanych elektryków posiadających niezbędne uprawnienia. Nasza oferta obejmuje zarówno instalacje wewnętrzne, jak i zewnętrzne, a także instalacje niskoprądowe.
W ramach naszych usług wykonujemy montaż rozdzielni elektrycznych, instalacje zasilania podstawowego i rezerwowego, a także zarządzanie energią, w tym pomiary i rozliczanie. Dodatkowo, zajmujemy się instalacjami odgromowymi i uziemiającymi, montażem tras kablowych oraz instalacjami oświetleniowymi wewnętrznymi. Nasze doświadczenie obejmuje również instalacje siłowe oraz montaż osprzętu elektrycznego, a także przeprowadzanie pomiarów kontrolnych i odbiorczych oraz przygotowywanie dokumentacji powykonawczej.
W ciągu ostatnich lat zrealizowaliśmy wiele projektów dla obiektów handlowych, przemysłowych i biurowych, w tym dla sieci sklepów takich jak NETTO i Kaufland. Nasze realizacje obejmują również oświetlenie zewnętrzne na terenie rozdzielni 220kV i 400kV w Byczynie oraz kompleksowe instalacje w halach produkcyjnych, takich jak hala Dr. Schumacher w Niemczech.