Gabinet FizjoPracownia Krosno, prowadzony przez Agnieszkę Forc, oferuje kompleksowe usługi z zakresu fizjoterapii, rehabilitacji, masażu oraz fizykoterapii. Nasze podejście do pacjenta jest indywidualne, co oznacza, że każdy przypadek traktujemy z
pełnym zaangażowaniem. Po przeprowadzeniu szczegółowego wywiadu oraz badania, planujemy terapię dostosowaną do potrzeb pacjenta. Naszym celem jest nie tylko złagodzenie dolegliwości, ale także poprawa jakości życia naszych pacjentów.
W FizjoPracowni Krosno pomagamy w wielu problemach zdrowotnych, takich jak ostre i przewlekłe dolegliwości bólowe kręgosłupa, dyskopatie, rwa kulszowa, a także zmiany zwyrodnieniowe stawów. Nasze usługi obejmują również leczenie bólu promieniującego do kończyn oraz dolegliwości narządów wewnętrznych. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, jesteśmy w stanie skutecznie wspierać pacjentów w ich drodze do zdrowia.
Zachęcamy do kontaktu z nami w celu umówienia wizyty. Jesteśmy dostępni pod numerem telefonu +48 602 878 332. Nasz gabinet znajduje się w Krośnie przy ulicy Stefana Batorego 2D. Czekamy na Państwa, aby wspólnie pracować nad poprawą zdrowia i samopoczucia.