Fizjoterapia Klaudia Słupik oferuje kompleksową i profesjonalną rehabilitację ortopedyczną oraz uroginekologiczną. Specjalizuję się w leczeniu dolegliwości bólowych kręgosłupa i stawów obwodowych, takich jak rwa kulszowa, dyskopatie czy zamrożony... bark. Moje usługi obejmują również terapię blizn, urazy sportowe oraz profilaktykę urazów. Dla kobiet oferuję pomoc w problemach uroginekologicznych, takich jak bóle dna miednicy czy nietrzymanie moczu, a także wsparcie w okresie ciąży i połogu.
Moje podejście do pacjentów opiera się na indywidualnym traktowaniu każdego przypadku. Uważam, że kluczem do skutecznej terapii jest dokładna diagnostyka oraz wspólne ustalenie celów terapeutycznych. W trakcie pierwszej wizyty przeprowadzam szczegółowy wywiad oraz badanie fizjoterapeutyczne, co pozwala mi lepiej zrozumieć problem pacjenta. Na tej podstawie tworzę spersonalizowany plan terapii, który jest dostosowany do potrzeb i oczekiwań pacjenta.
Dzięki ciągłemu podnoszeniu swoich kwalifikacji oraz uczestnictwu w specjalistycznych szkoleniach, mogę oferować nowoczesne metody leczenia. W mojej pracy korzystam z różnych technik fizjoterapeutycznych, co pozwala na osiągnięcie jak najlepszych efektów terapeutycznych. Zapraszam do skorzystania z moich usług i umówienia wizyty.