Folart.pl to agencja reklamowa z ponad 25-letnim doświadczeniem na rynku, która specjalizuje się w kompleksowej obsłudze reklamowej. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym oklejanie samochodów, motocykli oraz quadów, a także zmianę koloru... pojazdów. Nasza pasja do motoryzacji sprawia, że każdy projekt traktujemy indywidualnie, dostosowując folie i materiały do potrzeb klienta.
W naszej ofercie znajdziesz również usługi poligraficzne, takie jak druk wizytówek, ulotek, plakatów oraz innych materiałów reklamowych. Dzięki nowoczesnym technologiom druku UV i solventowego, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej unikalne pomysły. Nasze reklamy świetlne oraz szyldy wykonujemy z różnych materiałów, co pozwala na ich pełną personalizację.
Dodatkowo, zajmujemy się produkcją naklejek w dowolnym kształcie, które idealnie nadają się do oznaczeń, dekoracji oraz reklamy. Nasze naklejki są drukowane na folii samoprzylepnej Arlon i mogą być stosowane na różnych powierzchniach. W Folart.pl stawiamy na jakość i profesjonalizm, co potwierdzają liczne zrealizowane projekty oraz zadowolenie naszych klientów.