Fortruck to profesjonalny serwis samochodów ciężarowych, który oferuje kompleksowe usługi mechaniczne. Nasza doświadczona kadra specjalizuje się w serwisie i naprawie pojazdów ciężarowych, w tym TIR. Dzięki doskonale wyposażonym stanowiskom... serwisowym, zapewniamy solidność napraw w atrakcyjnych cenach. W naszej ofercie znajdują się usługi takie jak diagnozowanie usterek, obsługa nagłych awarii, remont silników oraz naprawa i wymiana części pojazdów.
Oferujemy szeroki zakres usług naprawczych, w tym regenerację czopów, serwis elektryki i elektroniki, konserwację układów EGR, SCR, DPF oraz ABS. Nasze usługi obejmują również wymianę łożysk, naprawę silników, skrzyń biegów oraz kompleksowy serwis klimatyzacji. Dzięki diagnostyce komputerowej na dedykowanych urządzeniach, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zidentyfikować problemy w pojazdach.
Nasze usługi serwisowe świadczymy w obszarze miast: Stalowa Wola, Sandomierz, Tarnobrzeg. Zaufaj ekspertom z Fortruck i zadbaj o swój pojazd ciężarowy, korzystając z naszej szerokiej oferty usług mechanicznych.