Serwis rowerowy „Free Summit” zlokalizowany w Bielsku-Białej to miejsce, które łączy pasję do kolarstwa z profesjonalizmem. Oferujemy kompleksowe usługi naprawcze, obejmujące różne kategorie rowerów, w tym górskie, elektryczne, szosowe i
gravelowe. Niezależnie od modelu, możesz być pewien, że Twój rower trafi w ręce doświadczonych mechaników, którzy zadbają o każdy detal. Nasza oferta obejmuje nie tylko naprawy, ale także budowę kół oraz serwis amortyzatorów, co czyni nas kompleksowym punktem serwisowym dla wszystkich miłośników dwóch kółek.
W ramach naszych usług zajmujemy się również serwisem regulowanych sztyc rowerowych oraz wymianą łożysk w ramie. Dzięki zastosowaniu oryginalnych zestawów naprawczych i narzędzi dedykowanych do danej marki, zapewniamy najwyższą jakość usług. Nasze doświadczenie w branży pozwala nam na precyzyjną diagnostykę oraz skuteczne naprawy, co przekłada się na bezpieczeństwo i komfort jazdy.
Dodatkowo, oferujemy roczne abonamenty na serwis, które są idealnym rozwiązaniem dla zawodników oraz amatorów. Dzięki temu, każdy rowerzysta może mieć pewność, że jego sprzęt jest zawsze w doskonałym stanie. Nasza lokalizacja w Bielsku-Białej sprawia, że jesteśmy łatwo dostępni dla wszystkich, którzy potrzebują profesjonalnej obsługi. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o jakości naszej pracy.